RESTAURANT

 

El Pueblo, oftewel ‘het dorp’, is de Spaanse ervaring waar wij naar streven in ons restaurant. Een plek waar iedereen zich welkom voelt, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat en waar het eten iedere dag weer vers bereid wordt met de hoogste kwaliteit.

Tapas is ondertussen al een ingeburgerd begrip in Nederland. Tapas zijn kleine hapjes waar je er één of meerdere van kunt bestellen. Oorspronkelijk bedoeld als aperitief bij een drankje maar door de jaren heen worden tapas tegenwoordig ook als hoofdgerecht aangeboden. Door het combineren van meerdere tapas stelt u uw eigen hoofdgerecht samen. Het voordeel van tapas eten is dat u niet gebonden bent aan de keuze vlees, vis of vegetarisch. Bij ons kunt u alles proeven op één avond. Daarnaast is tapas eten een fantastische manier om met uw tafelgeno(o)t(en) heerlijk alles te kunnen delen en zo nog meer verschillende gerechten te kunnen proeven.

In 2004 is El Pueblo gestart in de Dorpstraat 44 in Zoetermeer en is sindsdien een begrip in Zoetermeer geworden. Sinds 2017 zijn wij gevestigd aan de Dorpstraat 40 te Zoetermeer.

Per 1 januari 2015 hebben wij een frisse wind door El Pueblo laten waaien en zijn wij begonnen met vernieuwing. Nieuwe kleuren, prachtige canvasdoeken met foto’s van de gerechten van onze kaart. Wat nog belangrijker is dat wij, naast tapas, ook andere Spaanse gerechten aanbieden. Vandaar dat wij nu ook genaamd zijn ‘El Pueblo, Spaans restaurant’.

De kwaliteit die u van ons gewend bent, is verbeterd. Alles wordt vers klaargemaakt en u proeft dit in onze gerechten.

Naast het restaurant hebben wij verschillende andere mogelijkheden. Zo hebben wij een kleine zaal genaamd ‘Casa’ die u kunt huren voor diverse gelegenheden. Ook kunt u gebruikmaken van onze catering service. U kunt zelfs trouwen bij El Pueblo want wij zijn door de gemeente Zoetermeer aangewezen als trouwlocatie.
Kortom bijna alles is bespreekbaar.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar via e-mail: info@elpueblo.nl of telefonisch via 079 – 321 85 10.

 

Hasta Luego ofwel tot ziens bij El Pueblo!

Steven en Vincent