top of page

El Pueblo, oftewel ‘het dorp’. Wij proberen u een avond te geven waarbij u zich gevoelsmatig bijna in Spanje bevindt. Een plek waar iedereen zich welkom voelt, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat en waar de tapas iedere dag weer vers bereid wordt met de hoogste kwaliteit. Ons team bestaat uit mensen die al jaren samenwerken om u een avond te geven die u niet snel vergeet! De omgang met de gasten en de service is iets wat wij als restaurant heel belangrijk vinden! 

Wat zijn tapas? 

Tapas is ondertussen al een ingeburgerd begrip in Nederland. Maar wat is het eigenlijk?

Tapas zijn kleine hapjes waar je er één of meerdere van kunt bestellen. Oorspronkelijk bedoeld als aperitief bij een drankje maar door de jaren heen worden tapas tegenwoordig ook als hoofdgerecht aangeboden. Door het combineren van meerdere tapas stelt u uw eigen menu samen. Het voordeel van tapas eten is dat u niet gebonden bent aan de keuze vlees, vis of vegetarisch. Bij ons kunt u alles proeven op één avond. Daarnaast is het eten van tapas een fantastische manier om samen met de mensen met wie u uit eten bent, heerlijk alles te kunnen delen en zo nog meer verschillende gerechtjes te kunnen proeven.

El Pueblo​

In 2004 is El Pueblo gestart in de Dorpstraat 44 in Zoetermeer en is sindsdien een begrip in Zoetermeer geworden. Sinds 2017 zijn wij gevestigd aan de Dorpstraat 40 te Zoetermeer.

In begin 2021 hebben wij een frisse wind door El Pueblo laten waaien en zijn wij begonnen met vernieuwing. Nieuwe kleuren, nieuwe inrichting en een nieuwe kaart. Wij hopen zo dat iedereen zich een avondje in Spanje voelt! Vandaar dat wij nu ook genaamd zijn ‘El Pueblo', wat in het Spaans dus 'Spaans restaurant’ betekent.

Naast dat u lekker bij ons kunt eten, is er ook een mogelijkheid om het restaurant te gebruiken als u een feest of partij hebt! Ook kunt u gebruikmaken van onze catering service. 
Kortom bijna alles is bespreekbaar.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar via e-mail: info@elpueblo.nl of telefonisch via 079 – 321 85 10.

Hopelijk zien we u snel in ons restaurant! 

 

Hasta Luego! (ofwel tot ziens) bij El Pueblo!

Team El Pueblo

R e s t a u r a n t   El Pueblo 
bottom of page