Wij introduceren ons nieuwe menu per 16 juni a.s.
Kijk ook eens naar onze Specials!

Onze keukenbrigade bereidt met alle passie, zorg en liefde uw maaltijd. Wij hopen u   de culinaire voldoening te geven waarmee wij al meer dan 14 jaar om bekend staan. Mocht u een allergie of speciale wensen hebben, laat het ons weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

MENU EL PUEBLO

Brood

 

1.Pan con aioli *    4  

              Brood met aioli (knoflookmayonaise)

2. Pan con tomato* 4

Brood met tomatentapenade

3. Pan sin gluten*   4

4. Extra aioli*          1

5. Extra tomatentapenade* 1

Pinxtos

6. Geitenkaas met courgette en walnoot * 2,7

7. Gerookte zalm met kruidenmayonaise*  2,8

8. Eiersalade met asparge*  2,7

9. Varkenshaas met salsa van komkommer, ui en paprika 2,8

10. Krokante kip avocado 2,7

11. Ossenhaas met een pittige mayonaise 2,8

12. Seranno met Manchego en tomatentapenade* 2,8

13. Pinxtos El Pueblo 12,5

5 pinxtos bestaande uit vlees, vis en vegetarisch.

 

 

 

Platos/Plateau

14. Pata Negra* 12,95

Deze ham is 30 maanden gerijpt en heeft een natuurlijke droging uit Guijuelo,

 

Salamanca,westen van Spanje. Deze provincie maakt deel uit van de zgn. deDirven.

 

De weilanden met kurkeiken, waar de Iberische varkens rond lopen en zich voeden

 

met de op de grond gevallen eikels in de herfst. 

15. Jamón Serrano gran reserva* 6,5

Serranoham tenminste 18 mnd gerijpt.

16. Chorizo*  4,95

Grove chorizo van Iberisch varkensvlees en een fijne pittigere chorizo.

17. Carpaccio*  8,5

 

Dungesneden rauw rundvlees belegd met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, olijfolie, citroen en

 

Manchegokaas

 

18. Plato El Pueblo*  16,95

Combinatie van diverse vleeswaren (oa Serrano, chorizo) met Manchegokaas. Een uitgebreide starter voor 2

 

personen.

19. Manchego con membrillo* 6,5 

Schapenkaas uit Cuenca. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk van oorsprong

La Mancha. 4 Maanden gerijpt en geserveerd met membrillo, (kweepeer compote)

20. Plato de queso*  9,5

Plateua met diverse Spaanse kazen. Alle kazen die wij serveren zijn gepateuriseerd.

Ensaladas/Salades

21. Ensalada Mixta*  4,5

22. Salmon ahumado*  8,5

Gerookte zalm met eiersalade

23. Atun 9,5 

Met gegrilde tonijn

Platos de papa/Aardappelgerechten

24. Tortila 5,5

Omelet met aardappelen en uien

25 Bravas con aioli 3,85

Gefrituurde aardappelblokjes met aioli

26. Bravas con salsa de tomates picantes 3,85

Gefrituurde aardappelblokjes met een pittige tomatensaus.

27. Patatas fritas 2,95

Frietjes

Vegetariano/Vegatarisch

28. Aceitunas verdes grandes * 3.85

 

Grote groene olijven gemarineerd met knoflook & dille

29. Pepinillos*  2.75

 

Lekkere kleine augurkjes

 

30. Queso de cabra 4.5

 

Geitenkaas met honing en walnoten uit de oven

31. Croquetas de queso 4.5

Kaaskroketjes, 3 stuks

32. Espinacas con piñones 6.5

 

Gebakken spinazie met pijnboompitjes

33. Champiñones fritos con ajo 5

 

Gebakken Champignons met knoflook

 

 

34. Champiñones fritos con cabrales 6

 

Gebakken Champignons met Cabrales (Spaanse blauw ader kaas)

 

35. Calabacín a la plancha gratinado con Manchego 6.5

 

Gegrilde courgette gegratineerd met kaas

 

36. Rollitos de berenjena rellenos de queso de cabra con una

 

salsa fresca de tomate y albahaca del horno 6,5

 

Aubergine rolletjes gevuld met

 

geitenkaas met een frisse tomaten basilicumsaus uit de oven

37. Escalivada* 5,5

 

Koud geserveerde groente schotel bestaande uit in de ovengegaarde Aubergine,

 

paprika en ui

 

 

Pescado/ Vis

38. Gambas ajilo 8.5

 

Gepelde garnalen gebakken met knoflook en Spaanse peper

39. Gambas frito 8.5

Gefrituurde garnalen met een citroen bieslook mayonaise

 

40. Gambas a la parrilla 10.5

 

Grote gegrilde garnalen (3 stuks).

 

41. Calamares fritos 6.5

 

Gefrituurde inktvisringen geserveerd met aioli

42. Boquerones marinadas* 5

 

Gemarineerde ansjovissen in olijfolie en azijn

 

43. Salmon de la parilla 7

 

Zalm filet van de bakplaat

 

 

44. Sardina a la parilla 5

 

Sardientjes van de bakplaat met zeezout en citroen

Vlees/Carne

 

45. Puntillas de sollomillo con ajo 8

 

Ossehaaspuntjes opgebakken met knoflook en gerookte paprikapoeder

 

 

 

46. Puntillas de sollomillo con cabrales 8.5

 

Ossehaaspuntjes in een blauwkaassaus

47. Albondigas en salsa de tomates 5.25

 

Rundergehaktballetjes in een tomatensaus

 

 

48. 2 Mini hamburguesa 7.5

 

Mini hamburger, van 100% rundvlees met een pittige saus op een lekker belegd broodje

 

49. Huevo el pueblo 7.5

Potje gevuld met gebakken Serano, chorizo, tomaat, champignons, uien, afgemaakt met

 

een spiegeleitje & gegratineerd met Manchego uit de oven

50. Chorizo a la parrila 5.25

Chorizo van de grill, lekker pittig gekruide worstjes

 

 

51. Chorizo en salsa de vino tinto 6

 

Chorizo in rode wijnsaus

 

 

52. Medallón con Jamon Ibérico 9.95

 

Medaillons, van de haas van het Iberisch varken belegd met Pata Negra en een creme

 

van truffelpasta

 

53. Panceta de cerdo con salsa de vino tinto cebolla caramelizada 8.5

 

Buikspek met rode wijnsaus met gekarameliseerde uien.

 

 

54. Chuletta de cordero 9.5

 

Lamsracks met een kruidenkorst

Kip/Pollo

55. Pollo en salsa de ajo 5.5

In knoflookjus gegaarde kippendijtje

56. Pollo crujiente 6.5

Kipkrokantjes ( van kipfilet ) met een pittige mayonaise

57 Costillas de pollo 5

Kipspareribs (platte veugel)