Uit eten Zoetermeer

Gezellig uit eten met uw vrienden, familie, collega’s of geliefde in Zoetermeer? El Pueblo is het tapasrestaurant, dat de sfeer van het Spaanse leven uitademt. Lees onder het genot van een plateau pintxos of een mooi plateau met Spaanse ham onze uitgebreide kaart en geniet optimaal van onze tapas.

Gezellig en ongedwongen uit eten bij tapasrestaurant in Zoetermeer

Samen uit eten en genieten van heerlijke tapas. Kom gezellig en ongedwongen uit eten in ons restaurant, waar u zich even in Spanje waant, maar dan in Zoetermeer! Of uw voorkeur nu uitgaat naar tapas of andere Spaanse gerechten. Onze menukaart biedt het allemaal. Wat dacht u van het menu van de chef, bestaande uit 5-gangen én eventueel uit te breiden met een wijnarrangement. De keuze is aan u. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met allergieën en dieetwensen.

Wij verwelkomen u graag

‘Door de uitgebreide keuze is het niet altijd makkelijk om te kiezen, zoveel heerlijke gerechten die allemaal hun eigen smaak hebben’. Dit is een recensie van tevreden gasten. Wij hopen ook ú die ultieme smaakbeleving te geven bij het serveren van tapas. Komt u binnenkort uit eten in Zoetermeer? Wij verwelkomen u graag! Reserveren doet u eenvoudig door te bellen naar 079 – 321 85 10. Hasta Luego! Ofwel, tot ziens bij El Pueblo. 

 

Meer informatie:

Restaurant Benthuizen | Restaurant Berkel en Rodenrijs | Restaurant Bleiswijk