Tapas Berkel en Rodenrijs

Wilt u samen met uw vrienden, collega’s, familie of geliefde, tapas eten in de buurt van Berkel en Rodenrijs? El Pueblo is waar u moet zijn. Als u weleens op vakantie naar Spanje bent geweest, weet u dat de Spaans keuken misschien wel een van de lekkerste keukens ter wereld is. En bent u er nog nooit geweest? Dan heeft u vast al wel eens kennis gemaakt met heerlijke Spaanse gerechten. Voel u welkom en reserveer direct een tafel.

Het tapasrestaurant serveert u de lekkerste tapas in de regio Berkel en Rodenrijs

Voor de Spaanse sferen hoeft u niet ver van huis. Bij El Pueblo, nabij Berkel en Rodenrijs, bent u van harte welkom voor heerlijke tapas. In ons sfeervolle restaurant serveren wij verschillende gerechtjes, geheel in Spaanse stijl. Wij streven ernaar u een ultieme smaakbeleving te geven bij het serveren van tapas. Kiest u liever voor het menu van de chef? Onze kok houdt wel van een verassing en stelt daarom regelmatig een wisselend ‘Chef’s choice’ menu voor u samen. Ons personeel vertelt u alles over de mogelijkheden. 

Kom samen lekker lang tafelen

We houden toch allemaal van tapas eten? Lekker lang tafelen met kleine hapjes. Staat er binnenkort een etentje op de planning? Kom gezellig tapas eten bij tapasrestaurant El Pueblo in de buurt van Berkel en Rodenrijs. Voor reserveringen en meer informatie belt u naar 079 – 321 85 10.

 

Meer informatie:

Tapas Boskoop | Uit eten Zoetermeer | Restaurant Benthuizen