Restaurant Bleiswijk

In een sfeervol restaurant in de buurt van Bleiswijk dekken wij voor u de tafel. U geniet bij El Pueblo van een heerlijk diner met vrienden, familie of collega’s. En dat in een Spaanse sfeer waar u zich thuis en welkom voelt. Reserveren doet u telefonisch. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ons tapasrestaurant?

Genieten van heerlijke Spaanse gerechten in sfeervol restaurant nabij Bleiswijk

Tapas, u bent er waarschijnlijk wel bekend mee. Het zijn van oorsprong kleine Spaanse hapjes. Het aantal verschillende soorten is vandaag de dag bijna oneindig te noemen, en wereldwijd worden er steeds nieuwe tapas ‘geboren’. Wist u dat in Spanje het gezamenlijk eten van tapas een middel is om sociale contacten te onderhouden? En dat is ook de Spaanse ervaring waar wij naar streven in ons restaurant. Een gezellige avond beleven onder het genot van heerlijke Spaanse gerechten. Komt u binnenkort uit eten in ons Spaans restaurant in de buurt van Bleiswijk?

Een vergadering of iets te vieren? Denk aan El Pueblo!

Bij restaurant El Pueblo nabij Bleiswijk kunt u heerlijk uit eten, maar niet alleen dat. Wij beschikken over een aparte ruimte, genaamd Casa El Pueblo, die is voorzien van draadloos internet en een beamer met een scherm. Deze ruimte is uitermate geschikt voor onder andere vergaderingen, presentaties en wijnproeverijen. Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, bruiloft of iets anders? Onze aparte zaal is geschikt voor elk soort feest. Maak uw wensen kenbaar en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Reserveer eenvoudig uw tafel

Wanneer komt u uit eten in ons Spaanse restaurant, niet ver gelegen van Bleiswijk? Reserveren doet u eenvoudig door te bellen naar 079 – 321 85 10. Wij zien uw reservering graag tegemoet en hopen u binnenkort heerlijke Spaanse gerechten te mogen serveren.

 

Meer informatie:

Restaurant Boskoop | Tapas Berkel en Roden rijs | Tapas Boskoop