Restaurant Berkel en Rodenrijs

In welk restaurant, omgeving Berkel en Rodenrijs, eet u de lekkerste Spaanse tapas? Tapasrestaurant El Pueblo is waar u moet zijn. Een plek waar iedereen zich welkom voelt, en waar u niets ontbreekt. Met de grootste zorg en aandacht maakt de kok iedere dag weer verse gerechten voor onze gasten. Komt u binnenkort uit eten in ons restaurant nabij Berkel en Rodenrijs?

Een warm welkom voor iedereen in het restaurant nabij Berkel en Rodenrijs

Wilt u een leuke dag met vrienden of familie afsluiten met een gezellig etentje? Of gaat u uiteten met een aantal collega’s? Kom tapas eten bij restaurant El Pueblo en waan u in Spanje zonder Berkel en Rodenrijs te verlaten. U vindt bij ons een diversiteit aan warme en koude gerechten, waardoor u niet gebonden bent aan vlees, vis of vegetarisch. Daarnaast is tapas eten een geweldige manier om samen alles te delen. Zo kunt u nóg meer verschillende gerechten proeven op één avond.

Meer dan alleen tapas

Het tapasrestaurant biedt meer dan alleen tapas. Naast de tapaskaart kunt u ook kiezen voor het menu van de chef: ‘chef’s choice’. Dit menu bestaat uit 5 gangen en is eventueel uit te breiden met een wijnarrangement. Het menu wisselt regelmatig van samenstelling. Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen. Laat u informeren door ons personeel.

Optimaal genieten van heerlijke Spaanse gerechten

Restaurant El Pueblo is een sfeervol tapasrestaurant nabij Berkel en Rodenrijs waar u geniet van heerlijke tapas en andere Spaanse gerechten. De kleuren en prachtige canvasdoeken met foto’s van onze gerechten in ons restaurant stralen u tegemoet. U bent bij ons overigens ook welkom voor een zakelijk diner, feestje of cateringservice. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Voor reserveringen en meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via 079 – 321 85 10.

 

Meer informatie:

Restaurant Bleiswijk | Restaurant Boskoop | Tapas Berkel en Rodenrijs