Restaurant Benthuizen

Wilt u lekker uit eten met uw vrienden, familie, collega’s of geliefde bij een restaurant in de buurt van Benthuizen? En bent u gek op tapas? Een bezoek aan tapasrestaurant El Pueblo is dan zeker de moeite waard. Voel u welkom en ervaar de Spaanse sfeer! Reserveer direct en beleef een gezellige avond.

Proef verschillende kleine hapjes op één avond in ons restaurant nabij Benthuizen

Tapas eten is razend populair. Het is ondertussen een ingeburgerd begrip in Nederland. Tapas zijn kleine hapjes waar u er een of meerdere van kunt bestellen. Het voordeel van deze kleine hapjes is dat u niet gebonden bent aan de keuze vlees, vis of vegetarisch. Bij het tapasrestaurant nabij Benthuizen proeft u alles op één avond.

Beleef een unieke smaakbeleving

Wie El Pueblo hoort, denkt aan gastvrijheid, kwaliteit en puurheid. Wij doen er alles aan u een unieke smaakbeleving te bezorgen. Enerzijds door iedere dag met verse producten van de hoogste kwaliteit te werken en anderzijds door onze creativiteit de vrije loop te laten. Op de kookkunsten van onze kok kunt u rekenen. 

Meer dan alleen tapas

El Pueblo biedt meer dan alleen tapas. Naast het restaurant hebben wij verschillende andere mogelijkheden. Denk hierbij aan zaalverhuur voor vergaderingen en feestjes en partijen. Ook kunt u gebruikmaken van onze cateringservice. Voor meer informatie of reserveringen belt u naar 079 – 321 85 10. Hasta Luego, ofwel tot ziens bij restaurant El Pueblo, niet ver gelegen van Benthuizen!

 

Meer informatie:

Restaurant Berkel en Rodenrijs | Restaurant Bleiswijk | Restaurant Boskoop